top of page
PresentatieSlides_Vodafone-07.png

Better together

Online daten doe je samen.

Creatief concept // Copywriting // Design

PROJECT

Brandactivation Campagne

DATUM

Februari 2020

OPDRACHTGEVER

Fontys / Vodafone

“Online daten doe je samen!”. Vodafone is de marktleider op het gebied van telecom, een positie die zij willen behouden. Om dit te doen willen zij een boostende merkcampagne ontwikkelen waarmee ze inspelen op actualiteiten bij Nederlandse gezinnen. Maar wat speelt er bij het Nederlandse gezin?

Uit onderzoek blijkt dat er steeds meer eenoudergezinnen zijn in Nederland. Ouders die uit elkaar zijn gegaan, gaan op zoek gaan naar een nieuw liefdesleven. Natuurlijk is online daten normaal gesproken iets wat je alleen doet, maar wat gebeurt er als we het gezin erbij betrekken? Opnieuw gaan daten kan namelijk een grote stap zijn, helemaal als je kinderen hebt.

 

“Online daten met de hele familie”. Better Together is de dating-app van Vodafone voor het hele gezin. Papa kan natuurlijk een hartstikke leuk profiel van zichzelf maken, maar de kids moeten ook wat vragen over hem invullen. “Zeg pap, wat zoek jij eigenlijk in een nieuwe vriendin?”. Een app die earned-media oplevert en veel creatieve-content mogelijkheden biedt.

PresentatieSlides_Vodafone_Tekengebied 1 kopie 7.png

galerij

bottom of page