top of page
SIMPEL 1_APRIL-AlfredWerkt-1.png

bel-angst bootcamp

Meld je aan en overwin je bel-angst!

Creatief concept // Copywriting

PROJECT

1 april campagne

DATUM

Maart / April 2023

OPDRACHTGEVER

Simpel / Alfred International

Digitaal is tegenwoordig de standaard. Dit geldt vooral bij jongeren. Hierdoor ontstaat er een nieuw fenomeen: bel-angst. Want door digitale communicatie zijn jongeren vandaag de dag bang om te bellen. Simpel komt daarom met een passende oplossing: het Bel-angst Bootcamp. Een programma voor alle jongeren, die de telefoon toch niet meer durven op te nemen.

Om zich aan te melden voor dit fantastische programma hoeven de jongeren maar één simpel ding  te doen: bellen! Want om zich "aan te melden" voor het Bel-angst Bootcamp moeten de jongeren bellen naar een speciaal nummer, waarvia zij een speciale boodschap ontvangen.

Jongeren met bel-angst laten bellen is natuurlijk een beetje krom. Daarom wordt het ook al snel duidelijk dat het hier om een 1 aprilgrap gaat. Wanneer je belt naar het telefoonnummer krijg je namelijk een speciale boodschap te horen:

"Welkom bij het Bel-angst Bootcamp van Simpel én van harte gefeliciteerd! Je hebt je bel-angst overwonnen! Dat was simpel, toch?"

In de weken voor april promoot Simpel het Bel-angst Bootcamp via social media-advertenties. Dit doen

zij in hun typische Simpel-stijl: met de vingerkaraktertjes

in de hoofdrol. Ná 1 april zal, opnieuw door middel van social media advertenties, bekend worden gemaakt dat het Bel-angst Bootcamp toch een grap was.

galerij

bottom of page